Advertisement

Diyarbakır Deprem - Deprem, çevre illerde de hissedildi.

Diyarbakır Deprem - Deprem, çevre illerde de hissedildi.. Geçtiğimiz günlerde i̇zmir ve denizli'de olan depremlerle sarsılan anadolu'da sarsıntının merkezi bu kez diyarbakır oldu. Afet ve acil durum yönetim başkanlığı (afad), diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Diyarbakır'da 4 büyüklüğünde deprem 16 temmuz 2021 cuma 12:01 di̇yarbakir'ın ergani ilçesinde, richter ölçeğine göre, 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır deprem haberleri, diyarbakır deprem ile ilgili bulunan haberler listelenmiştir.

İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'da yaşayanlar deprem şoku yaşadı. Kandilli rasathanesi de depremin merkez üssünü ergani, büyüklüğünü 4 olarak açıkladı. 16 temmuz 2021 cuma, 12:03. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) tarafından yapılan açıklamada depremin diyarbakır'ın ergani ilçesinde meydana geldiği ve çevre illerden de hissedildiği ifade edildi.

Kvfbv7el3hi Om
Kvfbv7el3hi Om from artukluhaber.net
İha 16 temmuz 2021 cuma, 12:03 güncelleme: Diyarbakır'daki depremle ilgili afad ve kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamada depremin saat 11.44'te meydana geldiği belirtildi. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'dan diğer son dakika haberleri için tıklayınız Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 11. Diyarbakır'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peki, diyarbakır depremi şiddeti, zamanı ve merkezi nedir?

Afad verilerine göre, saat 11.44'te diyarbakır ergani'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Diyarbakır'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Facebook twitter whatsapp eposta print google news. Kandilli rasathanesi verilerine göre depremin şiddeti 4,0 olarak açıklandı. Yerin 20 km derinliğinde gerçekleşen depremin uzun sürdüğü de vurgulandı. Afad, son dakika açıklamasına göre. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 11. Diyarbakır'daki depremle ilgili afad ve kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamada depremin saat 11.44'te meydana geldiği belirtildi. Depremin merkez üssü diyarbakır canveren ergani olarak belirlendi. Diyarbakır'dan diğer son dakika haberleri için tıklayınız Kandilli rasathanesi de depremin merkez üssünü ergani, büyüklüğünü 4 olarak açıkladı. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem diyarbakır ve çevre illerde de hissedildi. Çevre illerden de hissedilen depremde can ve mal kaybının yaşanmadığı belirtildi. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 16 temmuz 2021 cuma, 12:03.

D0whlk47wr7mtm
D0whlk47wr7mtm from i0.wp.com
Diyarbakır'da yaşayanlar deprem şoku yaşadı. Kandilli rasathanesi, depremin merkez üssünün canveren olduğunu ve 5 kilometre derinlikte meydana geldiğini duyurdu. Advertisement richter ölçeğine göre, 4.0 büyüklüğündeki deprem, yerin 13,80 kilometre derinliğinde oldu. Diyarbakır'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem diyarbakır ve çevre illerde de hissedildi. Çevre illerden de hissedilen depremde can ve mal kaybının yaşanmadığı belirtildi. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi de depremin merkez üssünü ergani, büyüklüğünü 4 olarak açıkladı.

Çevre illerden de hissedilen depremde can ve mal kaybının yaşanmadığı belirtildi. Afad, depremin merkez üssünün diyarbakır ergani olduğunu açıkladı. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde deprem meydana geldi. Deprem diyarbakır ve çevre illerde de hissedildi. Okumak istediğiniz haberi bu sayfada bulamadıysanız daha gelişmiş arama için buraya ›› diyarbakır deprem tıklayın. Diyarbakır'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, son dakika açıklamasına göre. Diyarbakır'dan diğer son dakika haberleri için tıklayınız Diyarbakır ergani'de saat 11.44'te 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 16 temmuz 2021 cuma, 12:03. Kandilli rasathanesi, depremin merkez üssünün canveren olduğunu ve 5 kilometre derinlikte meydana geldiğini duyurdu. Afad verilerine göre saat 11.44'te merkez üssü ergani olan depremin büyüklüğü 4.0 olarak. Deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde oldu.

Peki, diyarbakır depremi şiddeti, zamanı ve merkezi nedir? Afad'ın açıklamasına göre merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi verilerine göre depremin şiddeti 4,0 olarak açıklandı. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği öğrenildi. Afad'dan açıklama afad, sosyal medyadan yaptığı açıklamada ergani ilçesinde meydana gelen deprem sonrası an itibarıyla.

Diyarbakir Da Deprem Gunun Haberleri
Diyarbakir Da Deprem Gunun Haberleri from i2.cnnturk.com
Afad, diyarbakır'ın lice ilçesinde saat. Gündem 16.07.2021, 11:58 gonca öztürk. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) tarafından yapılan açıklamada depremin diyarbakır'ın ergani ilçesinde meydana geldiği ve çevre illerden de hissedildiği ifade edildi. Afad'dan açıklama afad, sosyal medyadan yaptığı açıklamada ergani ilçesinde meydana gelen deprem sonrası an itibarıyla. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde saat 11.44'te 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde oldu. Depremin çevre illerde de hissedildiği öğrenilirken kandilli rasathanesi ve afad depremle ilgili açıklamalarda bulundu.i̇şte diyarbakır'da yaşanan depremle ilgili tüm detaylar. Vatandaşlar diyarbakır'da deprem mi oldu?

Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

16 temmuz 2021 11:52 son güncelleme: Diyarbakır'ın ergani ilçesinde saat 11.44'te 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'dan diğer son dakika haberleri için tıklayınız Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 11. 16 temmuz 2021 cuma, 12:03. Yerin 20 km derinliğinde gerçekleşen depremin uzun sürdüğü de vurgulandı. Vatandaşlar diyarbakır'da deprem mi oldu? Deprem, kısa süreli paniğe neden oldu. Ergani'de saat 11.44'te 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü diyarbakır canveren ergani olarak belirlendi. Afad'ın açıklamasına göre merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi.

Posting Komentar

0 Komentar